СКХГ "Локомотив" – София

СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА

By on 17/09/2020

Снимка: Анна Недкова

“Мисля, че денят на Вяра, Надежда и Любов и празникът на София е най-подходящият момент ние от СКХГ “Локомотив” – София да споделим социалната си политика.

Едно ново начало с повече смисъл…

От създаването си СКХГ “Локомотив” – София е социално ангажиран и ориентиран към интересите на своите членове. През годините клубът ни е подкрепял различни инициативи и каузи с благотворителна цел. И тъй като вярваме, че някъде там стои един бъдещ шампион, ние се стремим да дадем шанс на всяко дете да се развива в спорта. В тази връзка СКХГ “Локомотив” София подкрепя деца от многодетни и социално слаби семейства, които имат възможността безплатно да се обучават при нас и да не се лишават от един активен и здравословен начин на живот. Вярваме, че инициативата и личната ангажираност на клуба може да бъде пример и за други клубове, които да се обърнат към добрите практики на солидарност и социална отговорност.”

Катрин Велкова, президент и старши-треньор.

Do something good today #quote #handwrittentype #handwriting #lettering #handlettering #calligraphy | Words quotes, Inspirational quotes, Inspirational words